Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2014 22:13 - БОЙКО БОРИСОВ СЕ КОЛЕБАЕЛ ДАЛИ "ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАЯ ГМЕЖ ПАРЛАМЕНТА"?!...
Автор: antonchakarov Категория: Политика   
Прочетен: 3132 Коментари: 1 Гласове:
4



Бойко Борисов е постоянен любимец на различните телевизии. Още повече, че е  удобен - много отзивчив и винаги на разположение. Като министър-председател беше  зает, защото времето му бе изпълнено с рязането на лентички, но сега е съвсем свободен. Освен това винаги е готов да изръси и някакви измислици, че дори и цинизми, каквито никой с неговата длъжност не би посмял да каже. Например израза: "Ако някой иска да победи Цв. Цветанов било все едно с гол задник да унищожи таралеж." В летописите ще останат и лъжите му, че "Станишев увеличил пенсиите, а ТОЙ /разбирай - Б. Б/ ги плащал" и че "Още от първия ден като дошъл на власт започнали да увеличават пенсиите". А на моето "отворено писмо" откъде е спечелил толкова пари и защо пенсията ми не е увеличена и със стотинка при управлението му не благоволи да ми отговори.
В брой 45 от 15 февруари  на в. "Преса" отново хвърля една и дори няколко бомби в характерния си стил. Най-напред описва защо най-компетентният му депутат  по правни въпроси Владислав Горанов  напусна парламента. Цитирам mot-a-mot :  "Влади ми е като дете....Каза ми: "Шефе, ти си  на 55 и нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30 /за сведение на редакцията още като млад репортер ме научиха, че когато се предава разговор цифрите се изписват с думи, а не с числа .-  А. Ч./, моите колеги  станаха МИЛИОНЕРИ, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева...Имам две деца, мисля за трето - как да ги издържам?"  Това много ми напомня за оня виц, че Марк Твен писал по повод съобщенията за смъртта му, че "слухът за това е малко преувеличен"...Не мога да повярвам, че Горанов не знае, че депутатската  му заплата  е няколко  пъти повече от тази на спечелената  доцентура. И как 3 милиона души у нас имат доход  до 310 лв., а за оцеляване са нужни 214 лв. и едва ли всичките са бездетни, та да не им е много тежко положението.  Във всички случаи вярвам, че  този "цитат" не е верен, а измислен като предизборен пиар. А възможно е и Б. Б. да витае някъде из висините и да мисли, че през неговото управление българите са забогатели неимоверно много! Но не мога да разбера как "колегите" на  Горанов уж са станали милионери  и защо не са задействали комисията Кушлев да провери как е станало това забогатяване... Какво чакат още?
Но много чудно е как Б. Б.  афишира като мотив за колебанието му дали  да не напусне парламента, че това било  ГМЕЖ и като стоиш в нея и ти се ОПРЪСКВАШ... Ами нали в тази зала са и покорните му депутати, които само чакат знак и като послушковци напускат залата след вожда.  Не разбират ли, че и те попадат в тази "гмеж" и не им ли е обидно? Наистина това определение е по-омекотено, отколкото  по-раншното - безделници!  Неколцина вече се възмутиха от такова отношение и започнаха да напускат потъващия кораб, пренебрегвайки материалните загуби.  Не е чудно и Генералът да  остане без армия  при  такова отношение към подчинените!...

Антон  ЧАКЪРОВ, адвокат



Гласувай:
4



1. kmetova - Прав е.....
11.04.2014 11:53
Прав е човекът. Най-добре е да излезе от Народното събрание и ако може да излезе отвсякъде. Никаква полза няма от тоя лаладжия. Само дрънка глупости. Ако пък реши да направи нещо, то със сигурност ще е погрешно. Няма как да не е погрешно, защото от прост човек не могат да се очакват умни дела.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: antonchakarov
Категория: Политика
Прочетен: 297249
Постинги: 134
Коментари: 84
Гласове: 182
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031