Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2020 10:11 - ДАЛИ СЪМ ЧАСТ ОТ НАРОДА?!...
Автор: kategarbo Категория: Хоби   
Прочетен: 1232 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 22.07.2020 10:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ами аз не зная вече дали съм част от българския народ или някакво извънземно..... Протестиращите и най-вече ораторите постоянно повтарят народът...., народът...., народът това иска, народът друго иска.... Да но кой народ?! Този, който работи по цял ден и се труди, за да има какво да ядем, за да има кой да ни лекува, да ни пази, да поддържа живота  и икономиката ни или този народ който е на улицата.
Нямам нищо против протестиращите. Всеки има право свободно да изказва мнението си и да желае по-добър живот. Кой не го иска?  Но при всяко нещо трябва да  се съобразяваме и с другите около нас, трябва да има ред и законност.
Аз не съм нито боклук, нито мафия, нито човек за измитане, не съм и корумпирана, не съм ограбвала, не нарушавам законите и няма да позволя някой да ме обижда. Всеки е свободен да избира своите пристрастия, отношения и предпочитания.
Ужасена съм от плаката "Мразим ви безплатно". Кого мразите драги протестиращи?!... Тези които ви хранят или тези които ви лекуват?...
Можем ли да очакваме от мразещи хора да ни подадат ръка, да ни помогнат в нужда, да ни уважават, да ни закрилят, да ни обичат, да проявят състрадателност, да те вдигнат когато си паднал, да ти подадат чаша вода когато си жаден, или да те утешат когато страдаш???... Не разбира се. Да обичаш е нещо велико. Не чух такова  от нито един протестиращ. Всеки само искаше нещо.
Е драги, аз също съм с образование, но това не ми пречи да съм почтена, истински демократ, който зачита законите и никого не мрази. Ние често забравяме, че хората са различни и в това е красотата.
Бих предпочела да ни управлява човек, който не е завършил Кеймбридж или Оксфорд, но човек с душа, който няма да ми казва "Мразя те". Така, че вие учещи на запад е добре първо да се научите да обичате и когато се потрудите за добруването на народа си да имате право да искате. Много от нас също са завършили в чужбина, но не претендираме с това. Преди да искаш, трябва да се научиш да даваш.
Да дръпнеш шалтера в метрото и да застрашиш живота на много хора е позорно, срамно и осъдително, не само хулиганско, независимо с какво образование си. Такива хора не трябва да допускаме нито на митингите, нито да ни управляват.
Халед Хосейни казва: "Има само един грях и той е кражбата. Когато изричаш лъжа ти крадеш правото на другия да знае истината."
Да не допускаме лъжата да ни заслепява!



Тагове:   омраза,   митинги,   протести,


Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. sekirata - КАТО ТРОЛИШ ЩО СЕ НЕ СКРИЕШ
11.08.2020 02:15
ЩО СИ АНОНИМНО СЪЩЕСТВО, БРЕЙ ЧЕ ГЕРБЕРСКА НАГЛОСТ!
цитирай
2. kategarbo - Секира, нямам нищо общо с ГЕРБ, но ...
12.08.2020 10:09
Секира, нямам нищо общо с ГЕРБ, но мога да мисля. Позволи и на другите да имат мнение. Това е демокрацията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kategarbo
Категория: Хоби
Прочетен: 854031
Постинги: 155
Коментари: 94
Гласове: 298
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. hobi