Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2019 12:52 - КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПРАВИЛАТА
Автор: kategarbo Категория: Хоби   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.12.2019 13:00


Нужно ли е да плащаш неустойки и санкции на телефонните доставчици, когато те не могат да ти предоставаят услугата, при възникнало преместване на телефонния пост?!... Кагото не можеш да предоставиш някаква услуга, признай, че не можеш и си поеми риска. Да, ама с Виваком не е така. В Европейския съюз е решен въпроса със свободното придвиждане на хора,  стоки и услуги, но в България - Виваком казва "не може". И се започва "ходене по мъките".
Наложи се преместване на кантората ни на съседна улица, има-няма на двадесетина метра от старото място (намира се в центъра на града, не е на другия край на света). И както му е реда, веднага заявихме това в най-близкия офис на Виваком. Обещаха след ден-два да дойдат техниците и да преместят стационарния телефон и интернет на новия адрес. Но, за съжаление започна шикалкавенето, което ни причини куп неприятности в работата. Оказа се, че Виваком нямали покритие на тази улица и не могат нищо да направят. Като не можете да направите, какво искате?!.... Т.е., според тях ние сме задължени да не се преместваме в никакъв случай и при никакви остоятелства, защото ни грозят санкции. И още веднъж отбелязвам, че това е в центъра на града. Ами като нямате покритие, кой ви е виновен?!... И защо някой друг трябва да понася санкии за това?...Санкциите трябва да са за вас Виваком, защото  не сте си свършили работата.
Имаме телефони към Виваком, които години наред сме ползвали и редовно сме си плащали сметките. И за нашата коректност трябва да бъдем санкционирани, защото някой не си е осигурил покритие... Ами какво чакате уважаеми господа от Виваком?!... Някой друг ли да ви изгради покритие?!... Конкуренцията решава. И ако вие не можете, други могат, а вие ще губите клиенти. И не разчитайте на санкциите, защото всичките ни договори към Виваком ще прекратим, щом изтекат сроковете - това заслужавате. Има други доставчици. Щом ще се санкционираме, нека ви дадем урок, че и ние клиентите имаме права. "Каквото повикало, такова се обадило". Така ще приключим сагата на вашето санкциониране.


Тагове:   услуги,   телефони,   интернет,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kategarbo
Категория: Хоби
Прочетен: 854858
Постинги: 155
Коментари: 94
Гласове: 298
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. hobi