Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2020 09:41 - ГОСПОДИ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ (ЗАЩИТА НА ЗАЕМ)
Автор: kategarbo Категория: Хоби   
Прочетен: 772 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.04.2020 11:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От "нафталина" изпълзя като слузест червей списвачката на един известен вестник у нас, за да ни покаже що е то змийска отрова по време на пандемия.
Толкова злоба, толкова лъжи, толкова екзалтирани приумици, че човек като ги чете се чувства омерзен.
Нищо старо не е забравила авторката на статията "Боковирусът се развилня" и нищо ново не е научила. Дали не е време Господ да си прибере вересиите?......
При нея злобата се е отпечатала не само върху външността й, но и върху  душата й. И пошлостта, и наглостта не са я подминали. Тази защитничка на "обединителя на нацията" превърна една човешка семейна загуба в чудовищна поквара. "Крадецът вика дръжте крадеца". Статията на авторката показва, че хиените не могат да понесът чуждите успехи и се размърдаха.
Да наричаш премиера си долна твар (независимо кой е), боковирус и куп обиди, които не си позволявам да цитирам, си е чиста мерзост. Правителството и премиерът са наши държавни институции, избрани от нашия народ.  Такива ненаказани навреме престъпления, като писаниците на журналистката, започват да рецидивират и стават опасни за демокрацията ни. Толкова е жалка  Велислава Дърева (авторката), че не си заслужава човек да чете умозаключителните й творения. Такива като нея, известни от близкото ни минало, които почерниха живота на много семейства, не заслужават и да ги заплюеш.Те сами се осъдиха, приели злобата за свое верую. Душевната й грозота е толкова голяма, че е заприличала на огромно бунище, което бълва постоянно зараза. Гангрената е в нея, а не в тези, които тя напада. Дано  да отвори очите си, за да види, как кралицата на Англия подкрепя институциите. Да сме я чули да критикува правителството?!.. Тя призовава за единение в трудните моменти, тя насърчава народа си!
Какво ще кажеш Дърева?....
Ти нападаш даже твоите колеги, наричайки ги булевардни драскачи от помиен вестник. Ти "великата журналистка" не подмина и собствената си гилдия. Наистина не знаеш какво е морал. Жалка дребна душица.
Не е нужно да "предупреждаваш" Националния оперативен щаб, че ще бъде употребен. Тези хора са много по-умни от теб, по-достойни, по-предани, по-човечни и не чакат твоите "гениални" съвети. Ти противопоставяш хората , за да ги използваш. В твоята статия нападаш достойни люде, които незная дали ще ти   простят. А тези, които са те учили на журналистика, искрено ще съжаляват, защото нищо човешко не си сътворила.
На теб Дърева, не са ти познати думи като възпитан, вежлив, приличен, учтив, внимателен, почтителен, уважителен, благодушен, скромен, незлоблив, мил, нежен, снизходителен, любезен, благочестив, добродетелен и още и още..., защото твоята природа е деформирана, модифицирана, мутирала. Ти приличаш на изсъхнало дърво, без цвят и плод, което служи като тояга за удари под кръста. Ти съзнаваш все пак нищожността си и нападаш, за да извличаш дивиденти. Време е да си отидеш. Престани да тровиш душите и на стари, и на млади. Годинките ти маркират тъмни петна в мозъчните гънки и помислите ти са черни.
Ако някой удари премиера с микрофон (за което ти съжаляваш, че не е станало), нищо няма да му стане, защото е здрав, прав и с насмешка ще го приеме,  но ако удари теб -. ще се превърнеш в мръсно мазно петно.
А да бъдеш адвокат на президента е чиста обида за него.  С тази статия му лепна хиляди черни точки. Много некадърност Дърева....
И не наричай свободолюбивите хора нацисти!!! Ти отдавна си надминала нацистите. Няма да обяснявам защо.. То е много тъмно и зло и дано изчезне безвъзвратно.
И не се надсмивай на немотията и бедността, които никога не си изпитала. Ти винаги си копирала медузата - да се залепиш и да смучеш. Гангрената е в теб, в душата ти, а не в хората, които ти ненавиждаш и се опитваш да опозориш.
И като заключение ще кажа: - НЕ ЧЕТЕТЕ ТАЗИ  ПОРНОГРАФСКА МЕРЗОСТ (сътворена от Дърева), ЗА ДА НЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ДУШЕВНО ОГРАБЕНИ




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kategarbo
Категория: Хоби
Прочетен: 854095
Постинги: 155
Коментари: 94
Гласове: 298
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. hobi